Beoordelingen van De Beurs Utrecht

Recente recensies van De Beurs Utrecht

5 sterren na 9 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Beurs:Hoi Jeroen, bedankt voor de recensie! Groet, het Beursteam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sate gegeten alles goed warm friet krokant heerlijk . Sterkte jongens en dames van de Beurs.

Reactie van De Beurs:Hoi John, bedankt voor jouw recensie! Hopelijk tot snel op ons terras. Groet, het Beursteam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden nacho's besteld en deze werden binnen 20 minuten bezorgd door erg vriendelijk personeel! Het eten was erg lekker en nog heel warm. We gaan hier vaker bestellen!

Reactie van De Beurs:Hé Co, bedankt voor je beoordeling! Tot snel. Groet, het Beursteam.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals je wil nette bezorging en zeer snelle levering.

Reactie van De Beurs:Beste, Erg bedankt voor de beoordeling! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Het Beursteam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker even een Beurs momentje maar dan thuis. Hou vol vrienden

Reactie van De Beurs:Beste John, Erg bedankt voor de beoordeling! Wij houden vol, jij ook? Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Het Beursteam

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De moeite waard! Heerlijk!

Reactie van De Beurs:Beste Willem, Bedankt voor de beoordeling! Tot snel. Met vriendelijke groet, Het Beursteam

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, Sate was goed. Maiskolf was iets te aangebrand. Had brownies als toetje besteld. Kreeg de wafel, was ook wel lekker maar ik houd niet van warme kersen en dat was de helft van dat nagerecht.

Reactie van De Beurs:Beste Emiel, Zoals besproken via de telefoon krijg jij bij de eerstvolgende bestelling een brownie van het huis! Excuus voor het ongemak en we zien jou graag terug. Met vriendelijke groet, Het Beursteam

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Beurs:Beste Michael, Heel erg bedankt voor de beoordeling! Tot snel. Met vriendelijke groet, Het Beursteam

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vriendelijk bezorger! Zeker een aanrader! Kan niet wachten weer een keer een drankje te komen drinken

Reactie van De Beurs:Beste Mimi, Bedankt voor de beoordeling! Wij kunnen ook niet wachten. Tot snel op ons terras! Met vriendelijke groet, Het Beursteam